На Прикарпатті загорілася свиноферма. ФОТО

Сьогодні, 2 вересня о 09:11, до Оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України в області надійшло повідомлення про пожежу будівлі свинокомплексу в селі Тустань Галицького району....

Сьогодні, 2 вересня о 09:11, до Оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України в області надійшло повідомлення про пожежу будівлі свинокомплексу в селі Тустань Галицького району.

До місця пожежі було направлено вогнеборців Державної пожежно-рятувальної частини №3 м. Галич, місцевої пожежної команди смт. Більшівці та Державного пожежно-рятувального посту м. Бурштин.

Як з’ясувалося, виникла пожежа будівлі свинокомплексу з 4-х секцій (розміром в плані 20х200м), в яких перебувало близько 28-30 тисяч свиней різного віку. Площа пожежі становить близько 2500 м.кв.

Оскільки повідомлення про пожежу не було своєчасним, на час прибуття перших підрозділів вже спостерігався відкритий вогонь на великій площі. В найкоротші терміни було залучено велику кількість сил та засобів для гасіння пожежі. Зокрема, до місця події було направлено 10 АЦ, 2 АРЧ, 1 АД-50, 1 АР, 1 АГДЗС, 1 ОКЦ, 1 МОГ. Всього залучено 52 чоловік особового складу та 17 одиниць техніки“, – йдеться у повідомленні надзвичайників.

Читайте також: На Богородчанщині горів житловий будинок

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...