Калуська художниця дає речам друге дихання. ФОТО

Калуська художниця Христина Музичин не тільки створює картини, але й надає речам друге дихання. Днями дівчина розмалювала акриловими фарбами джинсову куртку. На задній частині...

Калуська художниця Христина Музичин не тільки створює картини, але й надає речам друге дихання.

Днями дівчина розмалювала акриловими фарбами джинсову куртку. На задній частині куртки мисткиня зобразила улюбленого іспанського живописця Сальвадора Далі, пишуть “Вікна”.

Христина Музичин розповіла, що ідея з розписуванням виникла давно. Щоправда, в дівчини не було ні часу, ні дорогих матеріалів. Однак все-таки калушанка зважилася на мистецький експеримент.

Процес розмальовування є довгим і трудомістким, каже мисткиня:

“Ці акрилові фарби водянисті та довго сохнуть. Доводиться кілька шарів накладати одна на одну, щоб річ виглядала чітко і насичено“.

Увесь творчий процес зайняв у дівчини півтори дня. Зображення Сальвадора Далі вибрала не випадково, адже це її улюблений художник.

За словами художниці, найкраще для розмальовки підходить груба котонова або джинсова тканина, адже малюнок легко наноситься, а фарба не відбивається на зворотньому боці.

Куртка така є практичною, адже після прання куртка не облазить і не злущується. Так може статися через тривалий час або під час активного тертя.

До речі, розмальовувати можна і шкіряні вироби, і навіть взуття, адже акрилові фарби — універсальні. Христина Музичин каже, що відкрита для експериментів і готова на будь-який запропонований проєкт.

Читайте також: В мережі з’явилися неймовірні фото гори Піп Іван

Категорії
Життя
Новини
Loading...