Загроза ботулізму: прикарпатців попереджають про небезпечну в’ялену рибу

Держпродспоживслужба України повідомляє про два випадки захворювання на ботулізм з трьома постраждалими у Харківській та Луганській областях. Причина хвороби – вживання в’яленого ляща. З метою...

Держпродспоживслужба України повідомляє про два випадки захворювання на ботулізм з трьома постраждалими у Харківській та Луганській областях. Причина хвороби – вживання в’яленого ляща.

З метою недопущення погіршення санітарно-епідеміологічної ситуації щодо захворювання на ботулізм ГУ ДПСС в Івано-Франківській області доводить до відома операторів ринку та споживачів про можливий обіг небезпечної рибної продукції та фальсифікацію документів на неї.

“У разі виявлення продукції ФОП Цирковнюка А.О. (адреса потужності: вул. Чкалова, 1Б, с.Луб’янка, Бородянський район, Київська область) та ФОП Шипко Я.В. (адреса відсутня) вжити заходів щодо підтвердження її походження”, – йдеться в повідомленні.

При умові встановлення фальсифікації, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за номерами телефонів: (0342) 51 13 89, 51 13 92 або звертайтеся до територіальних управлінь.

Читайте також: Прикарпатська поліцейська здобула перемогу на міжнародному змаганні (ФОТО)

Категорії
Життя
Новини
Loading...