У Франківську презентували Регіональний план розвитку та команду «Слуги Народу»

У п’ятницю, 18 вересня, в Івано-Франківську відбулася презентація Регіонального плану розвитку. Стратегія розрахована на реалізацію упродовж 2021-2027 років. Своєю основою вона має чіткий та...

У п’ятницю, 18 вересня, в Івано-Франківську відбулася презентація Регіонального плану розвитку.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 119936265_2431816630452665_4155348147313766426_n.jpg

Стратегія розрахована на реалізацію упродовж 2021-2027 років. Своєю основою вона має чіткий та покроковий план розвитку регіону. Аби зрозуміти, куди саме треба спрямувати ресурс, розробники спочатку визначили, які недоліки та переваги має регіон, залучаючи науковців та експертів.

Під час презентації, яка відбулась під час робочого візиту Президента, було представлено команду, яка втілюватиме в життя цю стратегію на Франківщині у найближчі п’ять років.

«Я хочу, щоб в Івано-Франківську було зручно жити, комфортно. Є проблеми? Давайте вирішимо їх разом! Я у політичній партії «Слуга Народу», адже це сильна команда розумних, амбітних та досвідчених людей, з якими спільно планую реалізувати багато планів, — сказав Олександр Богачов, майбутній кандидат на посаду міського голови Івано-Франківська. — Починати треба зсередини: налагодити усі внутрішні комунікації. Треба займатися виробництвом, залучати інвестиції. Ми знаємо людей, які хочуть розвивати місто, знаємо інвесторів, які готові працювати тут. І навіть знаємо причини, чому ці інвестори досі не зайшли в Івано-Франківськ, і що саме їх стримує».

Передусім регіон розвиватиме конкурентоспроможну інноваційну економіку та стимулюватиме розвиток галузей з високою доданою вартістю. У Стратегії закладений розвиток інфраструктури й будівництво важливих для області об’єктів, зокрема, автомобільних шляхів.

Місцеві вибори у жовтні 2020 року — це шанс побудувати свій дім під назвою «Україна» майже з нуля. Адже місцеве самоврядування та регіональний розвиток — це фундамент держави.

Україна починається з кожного села, міста, громади, регіону. Тому для комплексного розвитку вкрай необхідний чіткий, стратегічно продуманий план розвитку економіки та соціальної сфери.

У команді, яка іде на міцеві вибори на Івано-Франківщині, є: Надія Левконович, Олександр Богачов, Олег Качур, Остап Грищук, Марія Савка, Ольга Христан, Галина Глушко, Сергій Саїв, Тетяна Гоголь, Андрій Сторожук.

Детальніше про майбутніх кандидатів — згодом у розширеному фоторепортажі.

Читайте також: На Франківщині палії сухої трави втікали від рятувальників. ФОТО

Категорії
Влада
Новини
Loading...