«Івано-Франківськ потребує реальної стратегії розвитку» — майбутні кандидати від партії «Слуга Народу»

У п’ятницю, 18 вересня, команда Івано-Франківської обласної організації партії «Слуга Народу» презентувала стратегію розвитку регіону. Презентація відбулась під час робочого візиту Президента України Володимира...

У п’ятницю, 18 вересня, команда Івано-Франківської обласної організації партії «Слуга Народу» презентувала стратегію розвитку регіону.

Презентація відбулась під час робочого візиту Президента України Володимира Зеленського до Івано-Франківська. Стратегія розвитку Івано-Франківщини розрахована на реалізацію упродовж 2021-2027 років.

Основні її напрями:

⁃ залучення інвестицій в розвиток туризму

⁃ розширення потенціалу міжнародного аеропорту «Івано-Франківськ»

⁃ розвиток інфраструктури гірських територій

⁃ промислове виробництво, розвиток креативних індустрій та ІТ-технологій

⁃ створення комплексної системи переробки відходів, будівництво сміттєпереробного заводу та полігонів ТПВ

⁃ створення інвестиційно привабливого середовища в лісопереробній галузі та аграрному секторі

⁃ розробка обласної протипаводкової програми

«Івано-Франківськ — це мій дім і дім кожного мешканця. Ми мусимо зробити так, щоб тут хотілося жити і повертатися сюди, — каже майбутній кандидат на посаду міського голови від партії «Слуга Народу» Олександр Богачов. — Місто потребує залучення масштабних інвестицій. Завдяки децентралізації громада збільшилася і виникли нові виклики. На перший погляд, у місті все ідеально і немає проблем. Але гарно викладена бруківка у центрі міста ще не говорить, що місто є успішним, багатим, що влада прислуховується до мешканців. Так, гарна картинка і слова тішать, але не варто забувати про внутрішнє. З року в рік одні і ті ж проблеми, які не вирішуються. Івано-Франківськ потребує не популістських програм і гасел, а реальної стратегії розвитку міста».

 Саме тому до влади йдуть фахівці різних галузей — держуправлінці, представники бізнесу, лікарі, спортсмени, педагоги, правники.

«Своєю ціллю я бачу дотримання прав і законних інтересів мешканців, які я відстоював всі роки адвокатської практики, — каже юрист Андрій Сторожук. — Набувши мандату депутата міської ради, можу зробити ще більше. Йдеться про контроль за використанням бюджетних коштів. Адже з реформою децентралізації громада отримали кошти і їх використання потрібно контролювати». 

Майбутні кандидати переконані, що вибори у жовтні 2020 року — це шанс побудувати свій дім під назвою «Україна» майже з нуля. Адже місцеве самоврядування та регіональний розвиток — це фундамент держави.

 «Наша держава стоїть на шляху реформ, результатом яких повинно бути заможне гідне здорове і освічене майбутнє нашої нації, — зазначив Остап Грищук, майбутній кандидат у депутати обласної ради. — Для цього потрібно докласти багато зусиль, докласти багато роботи, знань, умінь. Обов’язок кожного з нас долучитися до гідного творення майбутнього нашої держави».

У команді майбутніх кандидатів на Івано-Франківщині:

• Підприємиця, активна учасниця Зе!команди, членкиня політичної партії «Слуга Народу» Надія Левконович.

• Громадський діяч, адвокат, член політичної партії «Слуга Народу». В команді Зеленського з 2018 року — Олександр Богачов.

• Підприємець Олег Качур.

• Громадська діячка, волонтерка Тетяна Гоголь.

• Генеральний директор Обласної клінічної лікарні Івано-Франківської обласної ради Остап Грищук.

• Адвокат, керівник адвокатського бюро Андрій Сторожук.

• Перша заступниця голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Марія Савка.

• Вчитель вищої категорії, старший вчитель початкових класів ліцею №1 Галина Глушко.

• Перша заступниця голови Тисменицької районної державної адміністрації Ольга Христан.

• Підприємець Любомир Рекрутяк.

• Начальник Управління Державної міграційної служби в Івано-Франківській області Сергій Саїв.

• Державний службовець, волонтер Олена Гринів.

Читайте також: Як пасічникам отримати спеціальну бюджетну дотацію за наявні бджолосім’ї

Категорії
Влада
Новини
Loading...