Поліцейські Івано-Франківщини долучилися до масштабного прибирання планети. ФОТО

19 вересня, у Всесвітній день прибирання, в Івано-Франківську всі небайдужі до довкілля вийшли на екологічну акцію. Допомогли планеті позбутися від сміття і поліцейські Івано-Франківщини....

19 вересня, у Всесвітній день прибирання, в Івано-Франківську всі небайдужі до довкілля вийшли на екологічну акцію. Допомогли планеті позбутися від сміття і поліцейські Івано-Франківщини. Адже до таких акцій може приєднатися кожен і це незалежно від віку чи професійної зайнятості, так як проблема є досить актуальною і потребує уваги.

Своєю роботою учасники вирішили показати приклад і нагадати про важливість питання забруднення середовища. На таких заходах поліцейські мали й можливість поспілкуватися з мешканцями і дізнатися про їх проблеми на локальному рівні та разом обговорити шляхи їх вирішення. Адже поліція працює, зважаючи на думку мешканців щодо питань громадського порядку і дбає про безпеку громадян, щоб люди почували себе комфортно.

Прибираючи місто, учасники погодилися, що дбати про безпеку довкілля – це завдання кожного. І тільки завдяки налагодженій співпраці можна досягти необхідної мети.

Загальна ідея полягає в тому, щоб допомогти людям помітити глобальну проблему зі сміттям в навколишньому середовищі. Що цікаво, прибирання пройшло у 180-тьох країнах світу під назвою “World Cleanup Day”. Слід зауважити, що учасники під час прибирання дотримувалися карантинних норм та правил техніки безпеки.

Ми повинні розуміти, що тільки спільними зусиллями можна зменшити забруднення міста і планети загалом. Давайте зробимо Івано-Франківськ чистим!”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Читайте також: Франківці долучилися до Всесвітнього дня прибирання. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...