Комплекс господарських будівель, літня кухня та сміття: наслідки пожеж на Прикарпатті

За минулу добу, 20 вересня, в Івано-Франківській області зареєстрували 5 пожеж. Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь,...

За минулу добу, 20 вересня, в Івано-Франківській області зареєстрували 5 пожеж.

Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися.

О 12:58 в селі Орелець Снятинського району виникла пожежа господарської будівлі в приватному господарстві. Вогнем знищено стодолу та покрівлю господарської будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:21 в селі Черче Рогатинського району виникла пожежа літної кухні. Пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:56 в селі Яворів Косівського району виникла пожежа кімнати житлового будинку. Вогнем пошкоджено кімнату. Причина виникнення пожежі встановлюється.

21 вересня о 00:00 в місті Бурштин на вулиці Стуса виникла пожежа сміття та трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 02:46 в селі Петранка Рожнятівського району виникла пожежа комплексу господарських будівель. Вогнем знищено стайню і стодолу та 10 т сіна. Причина виникнення пожежі встановлюється. 

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Раптово вибіг на дорогу: прикарпатець з дворічним сином потрапили під машину

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...