“Перемога Пальчевського” представила кандидатів у депутати до місцевих рад та Івано-Франківської обласної ради. ФОТО

У суботу, 19 вересня, відбулася конференція Івано-Франківської регіональної організації політичної партії “Перемога Пальчевського”. На конференції представили та затвердили команду на Прикарпатті. Назарій Дутчак –...

У суботу, 19 вересня, відбулася конференція Івано-Франківської регіональної організації політичної партії “Перемога Пальчевського”.

На конференції представили та затвердили команду на Прикарпатті.

Назарій Дутчак – голова Івано-Франківської регіональної організації партії Перемога Пальчевського, лідер списку до Івано-Франківської обласної ради.

“Партія “Перемога Пальчевського” – для тих, хто вірить у зміни на краще. Вирішення складних завдань – це справа професіоналів, результат їхньої наполегливості й праці. Влада для нас не самоціль, а інструмент перетворення. Я вірю, що разом ми реалізуємо нашу програму і зробимо Прикарпаття прикладом для всієї України”, – вважає Назарій Дутчак.

До команди, що балотуватимуться у ради на місцевих виборах 25 жовтня увійшли успішні молоді люди, переважна більшість з яких не була в політиці, проте з реальними підходами та бажанням змінювати та розвивати громади.

Читайте також: “Шаную воїнів, біжу за Героїв України”: в Івано-Франківську відбудеться пробіг

Категорії
Влада
Новини
Loading...