Поліцейські Прикарпаття взяли участь у легкоатлетичному забігу “Шаную воїнів, біжу за Героїв України”. ФОТО

Спортивний захід проводився в рамках Всеукраїнського патріотичного забігу “Шаную воїнів, біжу за Героїв України”, присвяченого пам’яті про загиблих українських воїнів. Сьогодні, 26 вересня, бійці...

Спортивний захід проводився в рамках Всеукраїнського патріотичного забігу “Шаную воїнів, біжу за Героїв України”, присвяченого пам’яті про загиблих українських воїнів.

Сьогодні, 26 вересня, бійці КОРДУ, роти поліції особливого призначення, роти патрульної служби поліції особливого призначення “Івано-Франківськ” та працівники Тренінгового центру обласної поліції разом з родинами учасників АТО взяли участь у легкоатлетичному кросі, який відбувся на стадіоні “Рух”, що в Івано-Франківську.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Учасники спортивного заходу пробігли дистанцію 1,5км. У кожного на грудях було вказане прізвищем одного з героїв України.

Під час проведення забігу, кожен з учасників мав можливість поспілкуватись з родичами, друзями та колегами, побратимами та згадати про забилих воїнів, які віддали своє життя за український народ. Пам’ятаймо наших героїв! Вічна слава їм!“, – йдеться у дописі.

Читайте також: Бійці коломийської “десятки” приєдналися до патріотичного забігу в пам’ять захисників України. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...