14 жовтня: поліція попередила, що може перевіряти документи і обмежувати доступ

Поліцейські забезпечуватимуть безпеку під час масових заходів з нагоди Дня захисника 14 жовтня та будуть вживати превентивних заходів. Про це повідомляє заступник голови Нацполіції...

Поліцейські забезпечуватимуть безпеку під час масових заходів з нагоди Дня захисника 14 жовтня та будуть вживати превентивних заходів.

Про це повідомляє заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич, якого цитує пресслужба МВС

За його словами до превенції вдаватимуться, щоб не допустити провокацій та забезпечити правопорядок під час масових акції з нагоди Дня захисника України та 78-ої річниці створення УПА.

“Серед них перевірка документів та огляд речей, громадян. За необхідністю – обмеження доступу на окремі ділянки під час масових акцій. До роботи в місцях великого скупчення людей також будуть залучені групи превентивної комунікації”.

  • День захисника України – свято, що відзначається 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.
  • У 2014 році п’ятий президент України Петро Порошенко визначив його як державне свято, а в 2015 році Верховна Рада зробила цей день вихідним.

Читайте також: Хавбек “Прикарпаття” – найкращий молодий гравець 5 туру Першої ліги. ВІДЕО

Категорії
Влада
Новини
Loading...