Прикарпатські поліцейські зупинили вантажівку, що незаконно перевозила гравій. ФОТО

Калуські правоохоронці задокументували незаконне перевезення піщано-гравійної суміші. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Транспортний засіб з сумішшю вилучено. Вирішується питання про накладення на нього...

Калуські правоохоронці задокументували незаконне перевезення піщано-гравійної суміші. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Транспортний засіб з сумішшю вилучено. Вирішується питання про накладення на нього арешту.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Під час несення служби у Калуші неподалів заправки поліцейські зупинили вантажний автомобіль “КАМАЗ”. Керманич, 38-річний мешканець району, в кузові перевозив піщано-гравійну суміш. При перевірці у правоохоронців виникли обґрунтовані підозри щодо достовірності наданих чоловіком супровідних документів на вантаж.

За таких обставин правоохоронці зафіксували порушення і вилучили вантажівку на територію відділу поліції.

Наразі поліція встановлює обставини події у ході розпочатого кримінального провадження за ч. 1 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Читайте також: До 9 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який убив односельчанина

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...