Лісівники Прикарпаття приєднаються до акції “Мільйон дерев за добу”

17 жовтня по всій Україні відбудеться всеукраїнська акція «Мільйон дерев за добу». Проєкт має на меті привернути увагу до проблем екології, природи, сформувати позитивний...

17 жовтня по всій Україні відбудеться всеукраїнська акція «Мільйон дерев за добу».

Проєкт має на меті привернути увагу до проблем екології, природи, сформувати позитивний імідж України у світі через колективну історію успіху українців. Також акція має привернути увагу суспільства до щоденної праці лісових господарств.

Для проведення заходу Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, Державне агентство лісових ресурсів України спільно з Благодійною організацією «Озеленення України» підписали Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво щодо впровадження загальнодержавної екологічної ініціативи із висаджування дерев та іншого співробітництва у сфері охорони навколишнього природного середовища.

Лісівники Франківщини також візьмуть участь в акції та запрошують приєднатися усіх бажаючих.

Акція відбуватиметься з дотриманням усіх карантинних обмежень та вимог.

“Відповідальний за проведення Акції по Івано-Франківському обласному управлінні лісового та мисливського господарства головний спеціаліст Демус Ігор Васильович, 097 630 31 87”, – йдеться у дописі.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Грибний бум: на Франківщині триває сезон “тихого полювання”. ВІДЕО

Категорії
Життя
Новини
Loading...