Талановиті прикарпатці здобули дві нагороди на Міжнародному конкурсі Georgia STAR

Талановиті хлопці зі Сваричева, що на Рожнятівщині, нещодавно взяли участь у Міжнародному конкурсі “Georgia STAR” і повернулись додому з новими відзнаками. “Євген Волощук став...

Талановиті хлопці зі Сваричева, що на Рожнятівщині, нещодавно взяли участь у Міжнародному конкурсі “Georgia STAR” і повернулись додому з новими відзнаками.

Євген Волощук став лауреатом І премії. Його наставником є Василь Яцків, мій добрий товариш. Під час виступу Женя зіграв на сопілці гуцульську рапсодію, яка й стала переможною. Для нього це не перший виграш. До цього вже була Угорщина, Болгарія та Грузія. На сцені він завжди намагається зіграти так, ніби для мами вдома”, повідомляє Євгенія Бардяк.

А от звання лауреата ІІ премії отримав Рибчак Матвій, син Oльги Бойко, також моєї подруги зі Сваричева. Здивував журі хлопець старовинною французькою піснею. Матвійко зараз розповідає, що перед виступом дуже переживав. Готувався довго і не тільки з вчителем, але й мама допомагала. Керівником хлопця є Назарій Шиманський, не менш обдарований юнак. Він вправно володіє сопілкою і вже свою майстерність передає молодшому поколінню“, – зазначила пані Євгенія.

Читайте також: Юні калуські плавці здобули 13 медалей на змаганнях у Буковелі. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...