На Косівщині чоловік сокирою вбив товариша. ФОТО

16 листопада о 06:14 48-річний чоловік повідомив поліції, що знайомий наніс тілесні ушкодження йому й вбив товариша. Подія мала місце в його помешканні у...

16 листопада о 06:14 48-річний чоловік повідомив поліції, що знайомий наніс тілесні ушкодження йому й вбив товариша. Подія мала місце в його помешканні у селі Стопчатів.

На місце події негайно виїхали косівські правоохоронці, оперативні працівники, слідчі слідчого управління обласної поліції, експерти-криміналісти, які виявили на тілі загиблого сліди насильства.

Напередодні 29-річний загиблий, за місцем проживання власника-заявника, у якого гостював майже місяць, розпивав спиртне з 56-річним підозрюваним. Коли власник повернувся додому, то підозрюваного уже не було і він з гостем продовжили розпивати алкоголь удвох. Про це інформує пресслужба обласної поліції.

Серед ночі, коли чоловіки спали, до будинку увірвався підозрюваний із сокирою в руках. Він вибив вхідні двері до помешкання і спочатку тупою стороною сокири наніс один удар в голову власнику, який спав. Потім пішов в іншу кімнату і накинувся на потерпілого, завдавши чотири удари гострою стороною в область голови і рук. Потерпілий від отриманих травм помер на місці, а зловмисник втік. Тільки під ранок власник прокинувся і виявив знайомого мертвим та зателефонував в поліцію.

У ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника, розшукали і затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік був напідпитку і розповів, що загиблий при розпиванні спиртних напоїв викрав у нього гроші. У межах досудового рослідування слідчі перевірять цю версію. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. У разі доведення вини, чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі, – повідомляють у поліції.

Читайте також: Карантин вихідного дня: на Франківщині поліція склала 56 протоколів та відкрила кримінальне провадження. ФОТО. ВІДЕО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...