На Долинщині завершено відновлювальні роботи ще на двох об’єктах

У Долинському районі тривають роботи з відновлення об’єктів, які зазнали пошкоджень внаслідок повені 13-23 червня цього року. До плану першочергових заходів щодо ліквідації наслідків...

У Долинському районі тривають роботи з відновлення об’єктів, які зазнали пошкоджень внаслідок повені 13-23 червня цього року. До плану першочергових заходів щодо ліквідації наслідків червневої стихії було включено чотири об’єкти соціальної сфери та дев’ять мостів та мостових переходів.

Про це інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Днями завершилися роботи із відновлення моста по вулиці Зелена в селі Максимівка та автомобільного моста через р.Тростянчик до об’єктів ФГ «Нива» та житлових будинків в селі Тростянець.

Роботи з відновлення даних споруд є першочерговими, оскільки забезпечують рух транспорту та пішоходів.

Завдяки налагодженій співпраці керівництва райдержадміністрації з представниками Лолинської та Тростянецької сільських рад в стислі терміни вдалося організувати та якісно провести відновлювальні роботи на вищезгаданих об’єктах. Роботи здійснено виконавцем робіт вчасно та якісно за рахунок коштів резервного фонду Держбюджету.

Загалом вже повністю відновлено 10 з 13 об’єктів, які були внесені до переліку найбільш пошкоджених по Долинському району.

Керівництво обласної та районної державних адміністрацій здійснює постійний контроль за виконанням робіт з відновлення об’єктів, зруйнованих стихією цьогоріч 13-23 червня.

Читайте також: У Коломиї пролунав Дзвін пам’яті за Гаврилюком Юрієм

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...