Марцінків назвав кандидатури двох своїх заступників

Олександр Левицький та Руслан Терешко від ВО “Батьківщина” і Петро Шкутяк від “Європейської солідарності” – голова Івано-Франківської міської територіальної громади Руслан Марцінків повідомив про нові кадрові...

Олександр Левицький та Руслан Терешко від ВО “Батьківщина” і Петро Шкутяк від “Європейської солідарності” – голова Івано-Франківської міської територіальної громади Руслан Марцінків повідомив про нові кадрові призначення у міськраді у мережі Facebook.

Зокрема, на сесії міської ради мер пропонуватиме призначити заступником міського голови з питань медицини, соціального захисту, розвитку спорту та молоді Олександра Левицького від ВО “Батьківщина”, заступником міського голови з проєктів та інвестицій – Петра Шкутяка від “ЄС, головою земельної комісії, будівництва та приватизації – Руслана Терешка від ВО “Батьківщина”.

“Чому так? Особливо щодо Петра – важкі часи настали, треба об’єднуватись! Роботи вистачить всім! Вітаю в команді!”, – написав Марцінків.

Михайло Смушак продовжить керувати департаментом житлової, комунальної політики та благоустрою міськради.

Нагадаємо, звільнений з посади голови Івано-Франківської облдержадміністрації Віталій Федорів стане заступником мера Руслана Марцінківа у питаннях об’єднаної територіальної громади.

Читайте також: Перевибори на пост очільника Брошнів-Осадської ОТГ відбудуться у 2021 році

Категорії
Влада
Новини
Loading...