Поліція з’ясовує обставини аварії у Надвірнянському районі. ФОТО

Жінка-пішохід проігнорувала правила дорожнього руху, внаслідок чого потрапила під колеса автомобіля та з травмами доставлена до лікувального закладу. Прикарпатські правоохоронці вкотре закликають усіх учасників...

Жінка-пішохід проігнорувала правила дорожнього руху, внаслідок чого потрапила під колеса автомобіля та з травмами доставлена до лікувального закладу.

Прикарпатські правоохоронці вкотре закликають усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись ПДР.

Дорожньо-транспортна пригода трапилась 26 листопада близько 18:25 годин у селі Стримба, що в Надвірнянському районі.

Правоохоронці попередньо встановили, що 33-річний водій автомобіля “Daewoo Lanos”, мешканець Сумської області, рухався у напрямку міста Львова, на автодорозі сполученням “Мукачево-Львів” вчинив наїзд на жінку- пішохода, яка порушила ПДР, а саме переходила проїзну частину дороги у невстановленому місці. Внаслідок наїзду жінка отримала травми та госпіталізована до лікувального закладу. Водій – тверезий.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події у рамках досудового розслідування, розпочатого за ст. 286 Кримінального кодексу України.

“Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій”, – закликають правохоронці.

Читайте також: Прикарпатські поліцейські провели обшуки на території лісових господарств та приватних підприємств з обробки деревини

Категорії
Життя
Новини
Loading...