Дощ зі снігом, сильний вітер і до -11°: якою буде погода до кінця тижня

В Україні у середу опади ймовірні лише на Одещині, Херсонщині та в Криму, місцями сильний вітер, температура вночі 6-11° морозу, вдень від 4° морозу...

В Україні у середу опади ймовірні лише на Одещині, Херсонщині та в Криму, місцями сильний вітер, температура вночі 6-11° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі, пише “Укрінформ”.

“Без істотних опадів, лише на Одещині, Херсонщині та в Криму місцями невеликий дощ зі снігом, ожеледь. На дорогах північних та східних областей подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний, східний, 7-12 м/с, в західних, південних та східних областях пориви 15-20 м/с. Температура вночі 6-11° морозу, у західних та південних областях 0-5° морозу; вдень від 4° морозу до 1° тепла, на Закарпатті, Одещині та в Криму 2-7° тепла”, – йдеться у повідомленні.

Згідно з прогнозом, 10-11 грудня на Правобережжі хмарно, мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь; на решті території хмарно з проясненнями, без опадів. У північно-східній частині, північних та центральних областях подекуди ожеледиця.

Вітер південно-східний, 7-12 м/с, в Україні, крім крайнього заходу, місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі та вдень близько 0° (вночі на сході та північному сході 6-11° морозу, 10 грудня в Україні 1-6° морозу); у західних та південних областях вдень 1-6° тепла, на півдні Одещини 7-12° тепла.

Синоптики прогнозують 12-13 грудня у західних та південних областях місцями невеликий дощ з мокрим снігом; температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 1-7° тепла.

На решті території місцями невеликий сніг, температура вночі та вдень від 3° морозу до 3° тепла (у східних областях вночі 12 грудня 2-7° морозу).

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Житлові будинки та комбайн: наслідки пожеж на Франківщині

Категорії
Життя
Новини
Loading...