Прикарпатські дорожники попереджають про ожеледицю

Для ліквідації слизькості на дорогах державного значення підрядні підприємства Служби автомобільних доріг протягом 9 грудня та вночі 10 грудня здійснювали обробку проїзної частини доріг...

Для ліквідації слизькості на дорогах державного значення підрядні підприємства Служби автомобільних доріг протягом 9 грудня та вночі 10 грудня здійснювали обробку проїзної частини доріг протиожеледними засобами та забезпечували проїзд.

Про це інформує Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Особлива увага – до гірських перевалів та спусків-підйомів, де працювали механізовані бригади підрядних організацій. Протягом дня погодні умови залишаються напруженими. За прогнозами синоптиків, на території області – дощ із переходом у сніг. Крижаний дощ при температурі повітря, близькій до нуля, створює слизькість.

Ситуація перебуває під цілодобовим контролем Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області. Механізовані бригади продовжують працювати.

“Просимо з розумінням ставитись до ускладнених умов проїзду, мінімізувати швидкість руху, а без нагальної потреби не виїжджати до ліквідації наслідків негоди! У випадку подальшого погіршення погодних умов буде розглядатись тимчасове закриття руху транспорту на найбільш небезпечних ділянках доріг державного значення!” – написав керівник САД Василь Буджак.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: На Франківщині збили чоловіка, який переходив дорогу поза пішохідним

Категорії
Життя
Новини
Loading...