Будинок, сміття та деревина: наслідки пожеж на Франківщині. ФОТО

Минулої доби прикарпатські рятувальники ліквідували 3 пожежі. Про це інформує пресслужба Управління ДСНС України в Івано-Франківській області. Так вчора, 12 грудня о 12:43, до Служби...

Минулої доби прикарпатські рятувальники ліквідували 3 пожежі.

Про це інформує пресслужба Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Так вчора, 12 грудня о 12:43, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в селі Новичка Долинського району. Як з’ясувалось, виникла пожежа підлоги в кімнаті житлового будинку (на площі 5 м.кв.). Найбільш ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки  при експлуатації пічного опалення. 

13 грудня о 00:59 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Цінева Рожнятівського району виникла пожежа залишків деревини та сміття на відкритій території столярного цеху. Причина виникнення пожежі встановлюється. 

13 грудня о 05:28  до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в селі Рунгури Коломийського району. Як з’ясувалось по прибутті до місця виклику, виникла пожежа дерев’яного одноповерхового житлового будинку (на площі 110 м.кв.). Причина виникнення пожежі встановлюється. 

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: День Андрія Первозванного: чим відомий апостол, традиції та заборони свята

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...