У Франківському драмтеатрі покажуть казку-мюзикл. ФОТО

Казку-мюзикл для батьків та дітей “Golden Chick”/”Золоте Курча” покажуть у Франківському драмтеатрі. Прем’єра відбудеться 17-го грудня. У виставі задіяні актори, які недавно працюють у...

Казку-мюзикл для батьків та дітей “Golden Chick”/”Золоте Курча” покажуть у Франківському драмтеатрі. Прем’єра відбудеться 17-го грудня.

У виставі задіяні актори, які недавно працюють у театрі. У ролі Курча – Ірина Бенюк, Вовка – Олег Панас. Він на цій сцені – з жовтня, пише “Суспільне”.

“Це, напевно, перша моя головна роль у казочці і взагалі, у виставі якійсь. Це дуже класна казка. Мій персонаж насправді дуже добрий. Ми звикли бачити Вовка, який злий, краде ягнят, а тут він добрий. Він поет. Дуже любить співати, писати вірші і він, звісно, це приховує, бо з нього всі сміються через це”, – розповідає Олег Панас.

Інна Бевза у виставі грає роль Лисиці.

“Я дуже задоволена цією роллю. На мою думку, вона мені дуже пасує. Дуже люблю такі епатажні ролі, оскільки в житті я зовсім інша. Я вважаю, що сцена для того, аби пробувати інше, чуже для себе. Аби з’являвся дисонанс у твоїй психіці і з’являлася ця творча енергія”, – каже Інна Бевза.

Вистава “Golden Chick”/”Золоте Курча” – мюзикл. Для глядачів підготували багато пісень і танців. Усе відбувається під акомпанемент оркестру.

Режисер вистави – генеральний директор та художній керівник Франківського драмтеатру Ростислав Держипільський.

“Ми стали заручниками Інтернету, тих шоу, інстаграмів і так далі. Наше головне завдання, як творців, показати, що книга нікуди не зникає, не зникає живе спілкування та справжні емоції”, – каже Ростислав Держипільський.

Виставу зіграють 17-19 та 22-го грудня.

Читайте також: На Прикарпатті горів житловий будинок

Категорії
Культура
Новини
Loading...