Житловий будинок, гараж та дерево: наслідки пожеж на Франківщині

Минулої доби прикарпатські рятувальники ліквідували 5 пожеж. Про це інформує пресслужба Управління ДСНС України в Івано-Франківській області. Так 17 грудня о 11:33 в селі...

Минулої доби прикарпатські рятувальники ліквідували 5 пожеж.

Про це інформує пресслужба Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Так 17 грудня о 11:33 в селі Ямниця Тисменицького району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено покрівлю будівлі. Врятовано житловий будинок та господарський комплекс. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 12:19 в місті Калуш виникла пожежа в складському приміщенні магазину. Врятовано будівлю магазину. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

О 13:32 в селі Липівка Рогатинського району виникла пожежа дерева на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:54 в місті Долина виникла пожежа гаража на території гаражного кооперативу. Вогнем пошкоджено дерев’яні елементи покрівлі. Врятовано 4 гаражних приміщення. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

О 23:25 в місті Коломия виникла пожежа сміття в контейнерах на відкритій території. Вогнем пошкоджено два сміттєві баки. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: До Нового року Коломийський пологовий матиме новий дах. ВІДЕО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...