Минулої доби на Франківщині трапилося 7 пожеж

Минулої доби прикарпатські рятувальники ліквідували 7 пожеж. Про це інформує пресслужба Управління ДСНС України в Івано-Франківській області. Так 20 грудня о 15:10 в місті...

Минулої доби прикарпатські рятувальники ліквідували 7 пожеж.

Про це інформує пресслужба Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Так 20 грудня о 15:10 в місті Снятин виникла пожежа побутового сміття та сухої трави на відкритій території кладовища. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

О 21:25 в селі Чорна Річка Верховинського району виникла пожежа комплексу господарських споруд в приватному господарстві. Вогнем знищено покрівлю будівлі. Попередня причина виникнення пожежі порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення.

О 23:25 в місті Івано-Франківськ виникла пожежа речей домашнього вжитку в приміщенні кладової на 4-му поверсі житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23.21 в селі Якубів Долинського району виникла пожежа господарської будівлі в приватному господарстві. Вогнем частково знищено будівлю та покриття будівлі. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

21 грудня о 01:22 в місті  Івано-Франківськ виникла пожежа побутового сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 01:33 в селі Перекоси Калуського району виникла пожежа стіни житлового будинку в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено стіну будівлі. Попередня причина виникнення пожежі порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

О 03:25 в місті Івано-Франківськ виникла пожежа побутового сміття в сміттєвих баках на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Тиждень в Україні починається з туману, мокрого снігу та ожеледиці

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...