Циклон з тирсою, котельні та дерево: наслідки пожеж на Франківщині

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті. Про це інформує пресслужба Управління ДСНС України в Івано-Франківській області. Так 21 грудня о 08:49 в місті Коломия на...

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті.

Про це інформує пресслужба Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Так 21 грудня о 08:49 в місті Коломия на вулиці Петлюри виникла пожежа циклону із залишками тирси на території деревообробного підприємства. Вогнем знищено тирсу, пошкоджено циклон. Ймовірна причина виникнення пожежі – перегрів підшипника у вентиляторі подачі тирси.

Об 11:20 в місті Івано-Франківськ на вулиці Шопена виникла пожежа дерева на відкритій території. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

О 16:35 в місті Калуш на бульварі Незалежності виникла пожежа в кімнаті житлової квартири. Вогнем пошкоджено матрац на ліжку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння.

О 19:11 в селі Виноград Коломийського району виникла пожежа в приміщенні котельні на території Української греко-католицької церкви св. Миколая. Вогнем пошкоджено котел, дрова, вікно, двері. Завдяки оперативним діям вогнеборців на місці події було врятовано котельню. Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації теплогенеруючих агрегатів та обладнання.

О 02:25 в селі Черче Рогатинського району виникла пожежа в кімнаті житлового будинку. Вогнем пошкоджена житлова кімната, знищено   диван, телевізор, шафу, речі домашнього вжитку, пошкоджено пластикові вікна та двері. На пожежі рятувальникам вдалося зберегти житлову та господарську будівлі.. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 04:52 в місті Калуш на вулиці Б.Хмельницького виникла пожежа котла в приміщенні котельні на території приватного підприємства. Вогнем пошкоджено витяжний насос опалювального котла. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Офіційний курс: гривня ослабла до долара і євро

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...