Аграрний сектор Франківщини збільшив виробництво сільськогосподарської продукції

У департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації повідомили, що за січень-листопад поточного року індекс обсягів виробництва валової продукції сільського господарства в усіх категоріях господарств, порівняно з...

У департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації повідомили, що за січень-листопад поточного року індекс обсягів виробництва валової продукції сільського господарства в усіх категоріях господарств, порівняно з відповідним періодом 2019 року, склав 101,8 відсотка. За цим показником область посіла 2 місце по Україні.

Сільськогосподарськими підприємствами вироблено продукції на 6,9 відсотка більше (1 місце по Україні), інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Індекс обсягу виробництва валової продукції у галузі рослинництва за січень-листопад цього року склав 103 відсотки (2 місце по Україні), у галузі тваринництва – 100,2 відсотка (за цим показником регіон ділить 4-5 місце з Львівською областю).

Частка сільськогосподарських підприємств у виробництві сільськогосподарської продукції зросла на 2 відсотки і склала 41,2%.

Довідково

По Україні індекс обсягів виробництва валової продукції сільського господарства в усіх категоріях господарств за 11 місяців 2020 року, у порівнянні з відповідним періодом минулого року, становить 87,6 відсотка, в тому числі продукції рослинництва – 85,2 відсотка, тваринництва –97,5 відсотка.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Прикарпатець потрапив у лікарню з переохолодженням

Категорії
Життя
Новини
Loading...