Футболіста “Прикарпаття” назвали відкриттям серед гравців Першої ліги

Франківський футболіст потрапив до переліку гравців, яких вважають відкриттям сезону. Про цеповідомляють на офіційному сайті МФК “Прикарпаття”. “Одинадцять футболістів, серед яких два воротарі, сім...

Франківський футболіст потрапив до переліку гравців, яких вважають відкриттям сезону.

Про цеповідомляють на офіційному сайті МФК “Прикарпаття”.

“Одинадцять футболістів, серед яких два воротарі, сім центральних захисників, лівий крайній бек і опорний півзахисник, потрапили в збірну відкриттів Першої ліги від UA-Футбол. Сьогодні ж ми допоможемо читачам відкрити для себе чергову порцію молодих і не дуже футболістів, яким звичніше грати на фланзі. Компанія підібралася, прямо скажемо, різноманітна, але об’єднує всіх цих хлопців одне – можливість подальшого прогресу слідом за “спалахом” в 2020-му”, – йдеться в повідомленні.

Флангові гравці оборони:

Богдан Куксенко (“Миколаїв”)
Дмитро Шинкаренко (“Авангард”)
Руслан Пісний (“Альянс”)
Єгор Прокопенко (“Оболонь”)

Вінгери/латералі:

Андрій Понєдєльнік (“Полісся”)

Назарій Воробчак (“Прикарпаття”)

Ще в “постковідному” дограванні минулого сезону про Назарія Воробчака дізнався глядач з широких телеекранів. Адже матч “Оболонь” – “Прикарпаття” (3:3) транслювався каналом Футбол 1, а Назарій в ньому оформив свій перший гол в профі-кар’єрі та допоміг команді уникнути поразки в результативній перестрілці. Той м’яч так і залишився єдиним у сезоні, але затвердив Воробчака в статусі футболіста основи і навіть із приходом нового тренера в “Прикарпаття” цей статус був непохитний. (До слова, насправді ж, у грі з “Оболонню” після прострілу зліва від Воробчака власні ворота вразив Безуглий).

До речі, іванофранківці вчинили далекоглядно та підписали довгострокову, як для Першої ліги, угоду з талантом. Вільним агентом він стане не раніше кінця наступного року. Можливі відступні ж за нього вже зараз складуть 50 тисяч Євро за оцінками Transfermarkt.

Максим Проців (“Нива”)
Іван Тищенко (“ВПК-Агро”)
Артур Мурза (“Гірник-Спорт”)
Іван Гливий (“Кристал”)
Олександр Чебаненко (“Авангард”)

Читайте також: Франківські поліцейські разом з учнями створили оригінальні новорічні іграшки. ВІДЕО

Категорії
Спорт
Новини
Loading...