Рибпатруль вилучив на Дністрі 120 метрів браконьєрських сіток. ФОТО

Сьогодні, 25 грудня, реагуючи на дзвінок на “гарячу лінію”, Івано-Франківські рибпатрульні здійснили рибоохоронний рейд на річці Дністер. Як йдеться у повідомленні, вище за течією...

Сьогодні, 25 грудня, реагуючи на дзвінок на “гарячу лінію”, Івано-Франківські рибпатрульні здійснили рибоохоронний рейд на річці Дністер.

Як йдеться у повідомленні, вище за течією від с.Будзин Тлумацького району у водоймі близько 8 години ранку виявили 6 одиниць безгосподарських знарядь лову – жилкових сіток загальною довжиною 120 м (вічко 30 і 60 мм).

З однієї із сіток в живому стані було виплутано і повернено в природне середовище існування 1 екземпляр марени звичайної, чим вдалося запобігти збиткам природному середовищу на суму 330 грн.

“Складено акт виявлення та вилучення майна, власник якого не встановлений.Якщо Ви стали свідками порушень Правил любительського і спортивного рибальства, зокрема використання заборонених знарядь лову – “гаряча лінія” Івано-Франківського рибпатруля: (097) 392-72-80″, – йдеться у дописі.

Читайте також: Житлові будинки та автівка: наслідки пожеж на Прикарпатті за минулу добу

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...