У Франківську горіла церква УПЦ Московського патріархату

Увечері 26-го грудня в Івано-Франківську виникла пожежа в приміщенні Храму Преображення Господнього Української Православної Церкви, що на вулиці Чорновола. Про це повідомляють у пресслужбі держслужби з...

Увечері 26-го грудня в Івано-Франківську виникла пожежа в приміщенні Храму Преображення Господнього Української Православної Церкви, що на вулиці Чорновола. Про це повідомляють у пресслужбі держслужби з надзвичайних ситуацій області.

У храмі загорілася кімната, яка обладнана для проживання у прибудованій будівлі. Вогонь пошкодив кімнату, меблі та речі, які були всередині. Загальна площа пожежі – 10 метрів квадратних.

У вогні постраждав 57-річний чоловік. Його з термічними опіками госпіталізували у лікарню.

Через задимлення спрацювала ланка газодимозахисної служби. Надзвичайникам вдалося локалізувати пожежу о 21:53. О 22:02 вогонь ліквідували. Будівлю храму вдалося врятувати.

Попередня причина пожежі – коротке замикання електрообігрівача. Пожежу ліквідовували 16 людей особового складу на чотирьох автомобілях.

Нагадаємо, у вересні господарський суд Івано-Франківської області повернув у власність Івано-Франківська приміщення на вулиці Чорновола, 6-6 Б.

Читайте також: У Карпатах падає сніг. ФОТО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...