Літня кухня, металевий вагончик і сміття: наслідки пожеж на Прикарпатті

За минулу добу на Прикарпатті трапилися 4 пожежі. Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися....

За минулу добу на Прикарпатті трапилися 4 пожежі.

Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися.

Так 27 грудня о 14:15 в місті Івано-Франківськ на вулиці Симоненка виникла пожежа побутового сміття в сміттєбаку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:00 у Франківську на вулиці 24 Серпня виникла пожежа недіючого дачного будиночку. Вогнем знищено покрівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:48 в місті Рогатин на вулиці Зеленій виникла пожежа будівлі літньої кухні. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережно поводження з вогнем зі сторони власниці.

28 грудня о 00:08 в місті Надвірна на вулиці Володимира Великого виникла пожежа металевого вагончика. Вогнем пошкоджено сміття та конструкції споруди, поруч припаркований легковий автомобіль «Seat». Завдяки професійним діям вогнеборців на пожежі було врятовано будівлю магазину та 2 автомобілі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте також: Прикарпатців попереджають про сильний вітер

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...