“Учитель року – 2021”. У Підгайчиківському ліцеї вітали вчительку математики. ВІДЕО

Перший (зональний) тур Всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2021” завершився. У Підгайчиківському ліцеї привітали переможницю у номінцації “Математика” – вчительку Ірину Гайдащук, передає “НТК”....

Перший (зональний) тур Всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2021” завершився.

У Підгайчиківському ліцеї привітали переможницю у номінцації “Математика” – вчительку Ірину Гайдащук, передає “НТК”.

Пані Ірина працює вже сім років та ділиться враженнями, що обрала педагогіку за покликом дитячої мрії:

“Оскільки мої вчителі надихали мене, а саме мій класний керівник та моя вчителька математики – Оксана Петрівна. Вона була для мене прикладом і до цього часу залишається таким моїм наставником у роботі”.

Вчителька зізнається, що у себе вірила, але 100% у перемозі впевнена не була. Від участі лише позитивні враження:

“Конкурс допоміг мені працювати творчо, активно. Якісь нові знання я здобула в ньому, переосмислила”, – зазначає освітянка.

А ще додає:

“Сучасний учень має вміти застосовувати математику в реальному житті. Він має навчитися на уроках математики бути відповідальним громадянином, який візьме відповідальність не лише за себе у майбутньому, а й за все суспільство та громаду. Тому на сьогоднішніх уроках найперше потрібно навчити учня бути лідером. А щоби стати лідером, то потрібно застосовувати нові форми роботи та виявляти креативність. Головна ідея вчителя у школі, як і 100 років тому, залишається любов до учня. Але любов до учня має бути двостороння. Тому я найбільше плекаю в тому, щоб мене мої учні бачили, чули, любили…І відповідно, я в них вкладаю всю свою працю, любов”.

Детальніше дивіться у відеосюжеті:

Читайте також: Офіційний курс: гривня ослабла до долара та євро

Категорії
Життя
Новини
Loading...