Франківські патрульні затримали водія, який пропонував неправомірну вигоду

Івано-Франківські патрульні затримали водія, який пропонував неправомірну вигоду. Так на вулиці Незалежності патрульні зупинили автомобіль “Peugeot” за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки...

Івано-Франківські патрульні затримали водія, який пропонував неправомірну вигоду.

Так на вулиці Незалежності патрульні зупинили автомобіль “Peugeot” за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки документів поліцейські з’ясували, що водій не мав при собі поліса обов’язкового цивільного страхування наземних транспортних засобів.

Під час складання адмінматеріалу, аби уникнути відповідальності за правопорушення, 23-річний громадянин запропонував патрульним хабар.

Охоронці порядку неодноразово попереджали чоловіка про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, однак той наполягав на своєму і поклав на заднє сидіння службового авто 600 гривень.

“Патрульні склали на водія адміністративні матеріали за ч.1 ст. 126 (Відсутність необхідних документів) КУпАП та викликали на місце слідчо-оперативну групу для встановлення обставин справи”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Читайте також: Прикарпатців попереджають про сильний туман

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...