Жінка, на яку з ножем напав колишній чоловік, потребує допомоги. ФОТО

Як раніше повідомлялося, 4 січня в селі Раковець, що на Богородчанщині, чоловік приїхав до помешкання ексдружини, вибив двері і цілеспрямовано наніс жінці проникаючі ножові...

Як раніше повідомлялося, 4 січня в селі Раковець, що на Богородчанщині, чоловік приїхав до помешкання ексдружини, вибив двері і цілеспрямовано наніс жінці проникаючі ножові поранення.

Прикарпатець спричинив потерпілій тілесні ушкодження у вигляді проникаючої колото-ріжучої рани черевної стінки, шиї, лівого передпліччя, лівого стегна та обох китиць. Жінку госпіталізовано у медзаклад, а чоловіку, який раніше судимий за вчинення аналогічного злочину, не вдалося втекти з місця події: його зупинили односельчани потерпілої. Зараз жінка знаходиться у лікарні.

“Наша добра тендітна мама Христинка стала жертвою насилля. В нетверезому стані, при дітях, біологічний батько дітей прийшов в дім і напав з ножем на жінку. Христя відбивалась. Тому порізані руки та ноги, шия. На жаль, хлопці були з мамою і дуже налякані. Христині вчора оперували ногу в Богородчанах. Просимо підтримати маму. Біля неї її молодша сестричка Аня. Всю інформацію ми маємо від неї”, – повідомляє Ореста Возняк.

Номер рахунку: 4441 1144 4926 6376.

Додамо, що за нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження поліцейські зловмисника затримали на місці події. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Читайте також: Капелан Василь Довганюк поїхав на передову до військових. ВІДЕО

Категорії
Життя
Новини
Loading...