На Прикарпатті перекинулася вантажівка. ФОТО

Сьогодні, 8 січня о 18:16, до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на об’їзній дорозі між селами Драгомирчани та Черніїв Тисменицького району трапилася...

Сьогодні, 8 січня о 18:16, до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на об’їзній дорозі між селами Драгомирчани та Черніїв Тисменицького району трапилася ДТП.

Так водій вантажного автомобіля, який перевозив біогумус та слідував до міста Кременець Тернопільської області, допустив перекидання напівпричепу на бік.

Внаслідок цього відбувся незначний витік пального з паливного баку, а біогумус було розсипано по проїжджій частині автомобільної дороги Н-10 «Стрий – Івано-Франківськ – Черніваці – Мамалига», на площі близько 60 м.кв. та товщиною 30-40 см.

Проїзд автотранспорту було обмежено.

Працівниками Управління ДСНС України в області було проведено заходи з відключення клем АКБ та змивання пролитих залишків паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини дороги.

Від УДСНС в області було залучено 13 чоловік особового складу на двох одиницях техніки. На місці ДТП працюють працівники поліції.

Читайте також: В Івано-Франківську врятували кошеня, яке кілька днів сиділо у підвалі. ФОТО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...