Поліцейські Івано-Франківщини розслідують аварії, у яких травмувались двоє пішоходів. ФОТО

ДТП з потерпілими сталися у Снятинському та Долинському районах. За фактами аварій слідчі розпочали кримінальні провадження і з`ясовують всі обставини. 8 січня о 2...

ДТП з потерпілими сталися у Снятинському та Долинському районах. За фактами аварій слідчі розпочали кримінальні провадження і з`ясовують всі обставини.

8 січня о 2 годині ночі сталася ДТП в селі Хлібичин, що в Снятинському районі.

Поліцейські встановили, що 30-річний громадянин Молдови, керуючи автомобілем “Хундай”, рухаючись із смт. Заболотів в сторону Коломиї вчинив наїзд на пішохода. Останній раптово вибіг на проїжджу частину дороги у невстановленому місці.

Внаслідок аварії травмувався 55-річний місцевий мешканець. Його госпіталізовано до Коломийської ЦРЛ. Попереднього чоловік перебував на підпитку.

Водія перевірено на стан сп’яніння – тверезий.

Зображення може містити: ніч та надворі

Ще одна ДТП трапилось в селі Гериня, що в Долинському районі.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 46-річний мешканець Львівської області, керуючи автомобілем «Suzuki Grand Vitara», при в’їзді в населений пункт Гериня допустив наїзд на пішохода. Чоловік переходив дорогу на неосвітленій ділянці у невстановленому місці з права на ліво, відносно руху автомобіля.В результаті аварії 65-річний мешканець Болехова госпіталізований до лікувального закладу. Керманича автомобіля перевірено на стан сп’яніння- тверезий.

Зображення може містити: автомобіль, ніч та надворі

Транспортні засоби з механічними пошкодженнями поміщено на території відділів поліції.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

“Поліцейські Івано-Франківщини звертаються до учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху та дбати про власну безпеку та інших”, – йдеться в дописі.

Читайте також: Переходив дорогу в недозволеному місці: прикарпатець потрапив під колеса авто

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...