Стали відомі подробиці смертельної ДТП на Рогатинщині. ФОТО

Аварія, де автомобіль смертельно травмував жінку, трапилася на Рогатинщині. Слідчі розпочали кримінальне провадження та з’ясовують обставини події. Так автопригода сталася 11 січня близько 18...

Аварія, де автомобіль смертельно травмував жінку, трапилася на Рогатинщині. Слідчі розпочали кримінальне провадження та з’ясовують обставини події.

Так автопригода сталася 11 січня близько 18 години в селі Бабухів, що у Рогатинському районі. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 32-річний мешканець району, керуючи автомобілем “Volkswagen Passat B5”, на неосвітленій ділянці дороги вчинив наїзд на 37-річну жінку-пішохода. Остання перебігала проїзну частину дороги з ліва на право поза межами пішохідного переходу.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінка померла в кареті швидкої медичної допомоги по дорозі до лікарні. Керманича автомобіля перевірено на стан сп’яніння – тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

“Поліцейські Івано-Франківщини наголошують водіям і пішоходам неухильно дотримуватися ПДР”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Франківські комунальники розповіли, де знаходяться найгірші ліфти у місті

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...