У Франківську дозвіл на індивідуальне опалення окремим квартирам не видаватимуть

Поквартирно відключитися від централізованого опалення франківці не зможуть. Про це йшлося сьогодні під час онлайн-включення заступника міського голови Івано-Франківська Руслана Гайди, інформує Фіртка. Зокрема, до чиновника звернулась мешканка...

Поквартирно відключитися від централізованого опалення франківці не зможуть.

Про це йшлося сьогодні під час онлайн-включення заступника міського голови Івано-Франківська Руслана Гайди, інформує Фіртка.

Зокрема, до чиновника звернулась мешканка міста з проханням перейти на індивідуальне опалення окремою квартирою в багатоповерховому будинку, який був на обслуговуванні СТЕКу.

«Окремими квартирами дозволи на індивідуальне опалення не видаються, а надаються на цілі будинки. Для переходу потрібно провести збори мешканців усього будинку, скласти протокол, зібрати 75% житлової площі даного будинку і звернутися на комісію. І ви отримаєте дозвіл на відключення цілого будинку», – відповів Руслан Гайда.

Крім того, з п’ятниці 15 січня на будинках розвішуватимуть інформаційні плакати, з роз’ясненням, як можна перейти на індивідуальне опалення усім будинком. А також роз’яснення проводитимуть у дворах за адресами, які раніше обслуговувала СТЕК.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що перший етап переходу на індивідуальне опалення стосуватиметься тієї частини міста, яка обслуговувалась СТЕК. Зокрема мова про вулиці: Бандери, Коновальця, Сорохтея, Сахарова та Чорновола.

Читайте також: Всі овочі “борщового набору” подешевшали – Держстат

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...