Житлові будинки та господарська будівля: наслідки пожеж на Франківщині за минулу добу

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті. Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися. Так 19 січня...

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті.

Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися.

Так 19 січня о 08:31 в селі Черганівка Косівського району Косівської об’єднаної територіальної громади виникла пожежа стіни житлового будинку. Завдяки оперативності вогнеборців на пожежі було врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 10:50 в селі Тростянець Коломийського району Заболотівської об’єднаної територіальної громади виникла пожежа стіни житлового будинку. Пожежно-рятувальними підрозділами було врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється

О 12:18 в селі Старі Богородчани Івано-Франківського району Старобогородчанської об’єднаної територіальної громади виникла пожежа покрівлі котельні пекарні. Найбільш ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час встановлення димаря.

О 21:24 в селі Смодна Косівського району виникла пожежа покрівлі господарської будівлі. Завдяки професійним діям назвичайників на місці події було врятовано три сусідні будівлі та дві свійські тварини. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23:24 в селі Новоселівка Городенківської об’єднаної територіальної громади виникла пожежа перекриття житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

20 січня о 03:55 в місті Тлумач на вулиці Терпеливця виникла пожежа дивану в кімнаті житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Мешканка Печеніжина власноруч вишила прикраси на ялинку. ВІДЕО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...