На Франківщині будуть судити чоловіка, який незаконно заволодів автомобілем, а потім залишив його на узбіччі дороги

За процесуального керівництва Верховинського відділу Надвірнянської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 25-річного раніше судимого мешканця району за фактами незаконного заволодіння транспортним...

За процесуального керівництва Верховинського відділу Надвірнянської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 25-річного раніше судимого мешканця району за фактами незаконного заволодіння транспортним засобом і таємного викрадення чужого майна (ч. 2 ст. 289, ч. 3 ст. 185 КК України).

Встановлено, що вказаний громадянину грудні 2020 року незаконно проник до помешкання потерпілого, звідки викрав ключ до автомобіля та чоловічий наручний годинник.

Після цього зловмисник поїхав у напрямку сусіднього населеного пункту, але під час руху в транспортному засобі виникли проколи шин, тому обвинувачений залишив його на узбіччі дороги.

“Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду”, – нагадують у прокуратурі.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Оприлюднені історичні світлини першого в Калуші провалля

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...