На Прикарпатті ліквідували діяльність нелегального грального закладу

22 січня спіробітники Управління стратегічних розслідувань в області викрили факт незаконної діяльність грального закладу, який функціонував на території смт. Кути – у орендованому приміщенні....

22 січня спіробітники Управління стратегічних розслідувань в області викрили факт незаконної діяльність грального закладу, який функціонував на території смт. Кути – у орендованому приміщенні. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Косівського відділу поліції.


Про це повідомила Поліція Івано-Франківської області.Правоохоронці виявили комп’ютерну техніку у робочому стані, яку вилучили у якості речових доказів – системні блоки, монітори та комплектуючі, через які надавалися послуги в сфері грального бізнесу, «чорнові» записи та грошові кошти, які ймовірно здобуті незаконним шляхом.На момент проведення процесуальних заходів у приміщенні знаходились троє відвідувачів та адміністратор.За фактом надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу поліцейськими розслідується кримінальне провадження за ч.1 ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Поліція встановлює осіб, причетних до організації незаконного грального бізнесу. Триває слідство.

Читайте також: У Франківську на Івасюка зіткнулись декілька автівок. ВІДЕО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...