Господарська будівля, літня кухня та суха трава: наслідки пожеж на Франківщині за минулу добу

Рятувальники ліквідовували пожежі на Прикарпатті. Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися: 27 січня о...

Рятувальники ліквідовували пожежі на Прикарпатті.

Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися:

  • 27 січня о 06:55 в селищі міського типу Войнилів Калуського району Войнилівської територіальної громади виникла пожежа господарської будівлі. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.
  • О 13:57 в місті Калуш на вулиці Наливайка виникла пожежа стіни в гаражному приміщенні на першому поверсі житлового будинку. Завдяки оперативним діям пожежно-рятувальних підрозділів  було врятовано житловий будинок. Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час влаштування та експлуатації нагрівальної печі.
  • О 16:06 в селі Уторопи Косівського району Яблунівської територіальної громади виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється
  • О 16:30 в селі Рожнів Косівського району Рожнівської територіальної громади виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється
  • О 22:28 в селі Пасічна Надвірнянського району Пасічнянська територіальної громади виникла пожежа покрівлі літньої кухні. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.
  • О 23:02 в селі Довгий Войнилів Калуського району Верхнянської територіальної громади виникла пожежа перекриття недіючого житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Командна робота: нацгвардійці і румунські жандарми провели спільні навчання. ВІДЕО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...