Прикарпатець, який вкрав коня, сяде за ґрати

Рогатинський районний суд розглянув справу щодо раніше судимого прикарпатця, який вкрав та продав коня та бензопилу. Про це йдеться у вироку суду, пише Ратуша. У...

Рогатинський районний суд розглянув справу щодо раніше судимого прикарпатця, який вкрав та продав коня та бензопилу.

Про це йдеться у вироку суду, пише Ратуша.

У вересні 2019 року чоловік з дозволу власниці, мешканки Галицького району , взяв  бензопилу та коня, щоб допомогти ліснику у чистці просіки. За це на зворотній дорозі він мав назбирати в лісі хмизу на підводу і привезти його.

Однак обвинувачений після виконаної роботи направився в смт. Букачівці Рогатинського району, де продав коня мешканцю села Підгайці за 4,5 тисячі гривень, а бензопилу втратив за невстановлених слідством обставин.

Свою вину у суді чоловік визнав повністю та розповів, що завантаживши фіру дровами, поїхав в село Тенетники, де продав їх за 150 гривень, на які придбав алкоголь. Далі продав одного коня заготівельнику. За ці кошти в магазині купив випивки та пригощав інших осіб.

Рогатинський районний суд ухвалив визнати винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України, та призначити йому покарання у виді позбавлення волі на строк три роки. На підставі ч. ч. 1, 4 ст.70 КК України за сукупністю злочинів шляхом часткового складання призначеного покарання за цим вироком з покаранням, призначеним вироком Рогатинського районного суду Івано-Франківськоїобласті від 15 червня 2020 року, визначити обвинуваченому остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк чотири роки,- йдеться у вироку.

Читайте також: У Коломиї видаватимуть компенсаційні талони на проїзд в громадському транспорті

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...