ЦВК зареєструвала першого кандидата у народні депутати на окрузі №87

Центральна виборча комісія зареєструвала першого кандидата у народні депутати у одномандатному виборчому окрузі №87 на проміжних виборах, які відбудуться 28 березня 2021 року. Так,...

Центральна виборча комісія зареєструвала першого кандидата у народні депутати у одномандатному виборчому окрузі №87 на проміжних виборах, які відбудуться 28 березня 2021 року.

Так, до Центральної виборчої комісії разом з іншими документами надійшла заява від Михайла Ноняка про балотування шляхом самовисування.

Ноняк Михайло Васильович народився 24 жовтня 1982 року в селі Манява Богородчанського району Івано-Франківської області, громадянин України, протягом останніх 5 років проживає на території України, освіта вища. Голова Всеукраїнської профспілки військових, працівників правоохоронних органів та учасників бойових дій. Безпартійний, проживає у місті Надвірна Івано-Франківської області.

Розглянувши відповідні документи, Комісія одноголосно прийняла рішення зареєструвати Михайла Ноняка кандидатом у депутати у одномандатному виборчому окрузі №87.

Разом з тим, Комісія відмовила у реєстрації кандидаткою у депутати Ірині Бобровицькій, висунутої “Організацією Українських націоналістів”, через відсутність деяких необхідних документів та внесення застави у розмірі 1 гривні.

Читайте також: Прикарпатські поліцейські розшукують шахраїв, які обманули пенсіонерку майже на 90 тисяч гривень

Категорії
Влада
Новини
Loading...