Житлові будинки, господарські будівлі та сміття: наслідки пожеж на Франківщині

За минулу добу на Прикарпатті трапилося шість пожеж. Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися....

За минулу добу на Прикарпатті трапилося шість пожеж.

Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися.

Так 6 лютого о 19:19 в місті Івано-Франківськ виникла пожежа побутового сміття в сміттєвому контейнері на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:26 в селі Липовиця Калуського району виникла пожежа будівлі на території пилорами. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:04 в місті Івано-Франківськ на вулиці Івасюка виникла пожежа дачного одноповерхового будинку. Вогнем пошкоджено будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 22:51 в селі  Жалибори Івано-Франківського району виникла пожежа стіни житлового будинку в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено стіну будівлі. Попередня причина виникнення пожежі порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

О 22:30 в селі Іваниківка Івано-Франківського району виникла пожежа комплексу господарських споруд в приватному господарстві. Вогнем знищено покрівлю будівлі, пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Завтра у Калуші та районі вимкнуть електропостачання. СПИСОК ВУЛИЦЬ

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...