Команда M GROUP DEVELOPMENT з рахунком 7:0 перемогла Blago

Сьогодні, 13 лютого, у фізкультурно-оздоровчому комплексі відбувся 11 турнір відкритого чемпіонату Івано-Франківської ОТГ з футзалу. Матч через карантинні обмеження відбувся без глядачів. “Цьогоріч менше команд...

Сьогодні, 13 лютого, у фізкультурно-оздоровчому комплексі відбувся 11 турнір відкритого чемпіонату Івано-Франківської ОТГ з футзалу.

Матч через карантинні обмеження відбувся без глядачів.

“Цьогоріч менше команд бере участь. Того року було 40, а зараз – 30. Є три ліги. Перше коло рейтингове, іде відбір команд. Потім формується ліга середня і слабша. Після цього відбудеться фінальна частина”, – розповідає голова міської федерації футболу Володимир Крижанівський.

У рамках турніру команда міжнародної будівельної компанії M GROUP DEVELOPMENT з рогромним рахунком перемогла команду будівельної компанії Blago.

У попередніх іграх команда M GROUP перемогла Експрес ПЧ-12 , ФК “Угринів”,  АТО Франківськ і Карпати. Тож сьогодні гравці здобули п’яту перемогу.

“Сьогодні ми грали з важким суперником – з командою Blago. Хлопці виклались, постарались і ми перемогли з рахунком 7:0. У нас завдання – виграти цього року”, – говорить капітан команди M GROUP DEVELOPMENT Віктор Вікуловський.

У цьому матчі голи забили:

  • Олександр Вонс – 2
  •  Руслан Уграк – 2
  •  Андрій Ковальчук -2
  •  Орест Мельник – 1

Фінальні змагання турніру відбудуться на початку березня.

Читайте також: НБУ визначив офіційний курс гривні на наступний тиждень

Категорії
Життя
Новини
Loading...