На Прикарпаття, через критичну ситуацію з коронавірусом, їде головний санітарний лікар України

Віктор Ляшко має ретельно розібратись у причинах такої тенденції. Як відомо, Прикарпаття понад тиждень лідирує в Україні щодо нових випадків коронавірусу. На цьому сьогодні...

Віктор Ляшко має ретельно розібратись у причинах такої тенденції.

Як відомо, Прикарпаття понад тиждень лідирує в Україні щодо нових випадків коронавірусу.

На цьому сьогодні наголосив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на селекторній нараді, йдеться в повідомленні на сайті президента.

«В Івано-Франківській області – один з найбільших рівнів захворюваності на 100 тисяч населення і другий найбільший рівень за кількістю зайнятих ліжок – у середньому 73%. За минулу добу захворіла 621 особа. При цьому в області 9339 активних хворих, що більше, ніж у місті Києві», – зазначив Денис Шмигаль.

За словами Прем’єр-міністра, сьогодні ввечері у Франківську планують засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС щодо цієї ситуації. В область терміново виїжджає головний державний санітарний лікар – заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Зазначимо, що високе зростання хворих на коронавірус давно тривожить мешканців Прикарпаття, однак уповноважені представники влади не пояснюють людям причин такої ситуації. Можливо, це з’ясує головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Читайте також: У Воскресинцях урочисто відкрили міст через Прут. ВІДЕО

Категорії
Життя
Новини
Loading...