В Угорницькому дитячому садочку “Солов’ятко” відкрили богослужбову каплицю святого Миколая. ФОТО

У понеділок, 15 лютого, коли наша Церква відзначала велике свято Стрітення Господа нашого Ісуса Христа, в Угорницькому  дитячому садочку “Солов’ятко” відбулося освячення престолу та...

У понеділок, 15 лютого, коли наша Церква відзначала велике свято Стрітення Господа нашого Ісуса Христа, в Угорницькому  дитячому садочку “Солов’ятко” відбулося освячення престолу та відкриття богослужбової каплиці св. Миколая. Це перший подібний випадок в м. Івано-Франківську.

Відтепер усі працівники і діти будуть мати можливість приймати Євхаристійного Христа в час Літургії, яка буде звершуватись у даному дошкільному навчальному закладі, інформують у пресслужбі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Звершив освячення, з благословення Архієпископа і Митрополита  Івано-Франківського Владики Володимира Війтишина, та на запрошення прот. Юрія Трухана – місцевого пароха, протопресвітер Східного протопресвітеріату м. Івано-Франківська прот. Михайло Сушко в співслужінні отців-сотрудників: о. Мирослава Татумиряка, о. Павла Баланюка.

На відкритті були присутні представники Івано-Франківського міськвиконвому п. Ігор Шевчук, п. Любов Атаманчук, заступник міського голови, працівники і дирекція садочку. 

Завідуюча садочку п. Мар’яни Атаманчук, яка радо прийняла ініціативу духовного супроводу дошкільнят зі згодою батьків, на завершення привітала усіх українсько-духовною піснею у власному виконанні.

Читайте також: На Франківщині рятувальники ліквідували пожежу господарської будівлі. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...