В Івано-Франківську вшанували пам’ять загиблих у боях за Дебальцеве та Героїв Небесної Сотні. ФОТО

Сьогодні, 21 лютого, в Івано-Франківську вшановують річницю подій під Дебальцевим та Героїв Небесної Сотні. Нагадаємо, зимові бої за Дебальцеве тривали з 21 січня по 18 лютого 2015...

Сьогодні, 21 лютого, в Івано-Франківську вшановують річницю подій під Дебальцевим та Героїв Небесної Сотні.

Нагадаємо, зимові бої за Дебальцеве тривали з 21 січня по 18 лютого 2015 року.

На честь цього дня організували урочисту ходу, що розпочалася на Майдані Шептицького, 22. Звідти колона вирушила на Вічевий майдан, вулицею Незалежності, вулицею Мельника до Меморіального скверу, пише “Місто”.

У Меморіальному сквері пройшла віче-реквієм.

“Ми згадали усіх загиблих майданівців, наших побратимів, учасників АТО та молились за їхні душі. Наші земляки навіки вписали себе до Героїв України. До Ангелів, що тепер з небес захищають нашу землю. Згадали наймолодшого з них – Романа Гурика… А в жорстоких боях полягли захисники Дебальцеве: Андрій Прошак, Сергій Хіврич, Володимир Суслик, Ігор Денисів та Микола Буц… Ці імена навіки закарбувались в історії нашої держави та назавжди залишать сум, біль і жагу до продовження боротьби за рідну землю! Це ті люди що 6 років тому, коли точилися страшні бої казали своїм рідним «ми не будемо ховатися»… Небеса все ще поповнюються рядами наших військових… Душі загиблих в зоні АТО продовжують зірками спалахувати на небі”, – йдеться у дописі міського голови Руслана Марцінківа у фейсбуку.

Автор фото: Павло Пивовар, фейсбук-сторінка міського голови.

Читайте також: На Франківщині горіла дача. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...