На Калущині у лікарні померла пенсіонерка, яку збив поліцейський

Як раніше повідомлялося, співробітник поліції, перебуваючи поза службою, на особистому авто здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка переходила дорогу в невстановленому місці. За фактом аварії...

Як раніше повідомлялося, співробітник поліції, перебуваючи поза службою, на особистому авто здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка переходила дорогу в невстановленому місці. За фактом аварії призначено службове розслідування.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 27 лютого близько 14:30 в селі Пійло Калуського району. Чоловік одразу ж викликав швидку медичну допомогу та повідомив свого керівника про ДТП.

У результаті аварії жінка 1933 року народження,отримала тілесні ушкодження та доставлена до лікарні. Алкотестер “Драгер” в організмі поліцейського ознак алкогольного сп’яніння не виявив. У працівника поліції також взяті аналізи на вміст алкоголю в крові в медичному закладі.

Як повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження доставлена в Калуську ЦРЛ, де в реанімаційному відділенні після операції померла.

Читайте також: За добу коронавірус виявили у 734 прикарпатців

Категорії
Життя
Новини
Loading...