Поліція Івано-Франківщини розшукує шахраїв, які ошукали жінку

Потерпіла хотіла придбати автомобіль через оголошення в Інтернеті, але продавцем виявився звичайний аферист, який взяв передоплату і зник. Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської...

Потерпіла хотіла придбати автомобіль через оголошення в Інтернеті, але продавцем виявився звичайний аферист, який взяв передоплату і зник.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Поліцейські зареєстрували кримінальне провадження та проводять розшукові заходи по встановленню зловмисників.

За допомогою до поліції Коломийщини звернулась 35-річна мешканка району, яка повідомила, що на одному із інтернет-сайтів знайшла оголошення про продаж автомобіля марки “Volkswagen Golf”.

May be an image of одна або кілька осіб та текст «пам'ятайте про шахраёв! виршили купити автомобль через IHTEPHET? вам пропонують внести передоплату? надавайте перевагу перевреним продавцям розхаховуйтесь за товар, псля отримання не перераховуйте завдаток простправила, якi̇ збережуть ваш грош! полция вано- франкивщини»

Продавець повідомив, що за легковик необхідно сплатити передоплату в розмірі 40 тисяч гривень для оформлення всіх відповідних документів. Коли потерпіла перерахувала вищевказану суму, зв’язок з шахраєм одразу ж обірвався.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

“Поліцейські вкотре наголошують громадянам бути уважними та не довіряти незнайомцям!”– застерігають правоохоронці.

Читайте також: 103 медпрацівники Івано-Франківської ЦМКЛ вакцинуватимуться від коронавірусу

Категорії
Гроші
Новини
Loading...