Андрій Бойчук представив новопризначеного першого заступника голови обласної державної адміністрації Андрія Ярмольського

В обласній держаний адміністрації відбулося офіційне представлення новопризначеного першого заступника голови ОДА. Про це інформують у пресслужбі Івано-Франківської ОДА. «Вважаю Андрія Ярмольського командною людиною,...

В обласній держаний адміністрації відбулося офіційне представлення новопризначеного першого заступника голови ОДА.

Про це інформують у пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

«Вважаю Андрія Ярмольського командною людиною, яка у своїй роботі, в першу чергу, керується конструктивом. Наш план дій спрямований на реалізацію ефективної стратегії розвитку області. Лише спільними зусиллями та плідною працею нам вдасться досягти хороших результатів», – наголосив голова обласної державної адміністрації Андрій Бойчук.

Також очільник області розповів про реалізацію державних і регіональних програм, протидію коронавірусній інфекції, перспективи залучення інвестицій, створення нових робочих місць та інші напрямки соціально-економічного розвитку Прикарпаття.

Своєю чергою Андрій Ярмольський розповів, що призначення на цю високу посаду для нього є передусім надзвичайною відповідальністю.

«Я буду дотримуватися принципу згуртованої командної роботи. У мене є бачення щодо можливостей покращення і підсилення роботи. Основний її пріоритет – це результативність, логічність та послідовність. Вважаю, що має бути одна логіка і стратегія наших дій. Необхідно підвищити коефіцієнт корисності наших справ для області й країни, а це означає оптимізувати себе, в першу чергу, налаштувати свій робочий час, графік і оптимізувати владні структури», – зазначив Андрій Ярмольський.

Читайте також: На Франківщині горіла господарська будівля. ФОТО

Категорії
Влада
Новини
Loading...